• Scherpe prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Gratis PDF opmaak
Meer informatie

Draagtassen in grote volumes


Draagtassen in grote oplage nodig?

Zoekt u bedrukte draagtassen in grote volumes? Dan bent u bij Retailbags aan het juiste adres. De productie geschiedt dan meestal bij onze productiefaciliteiten in het verre oosten. De levertijd van bedrukte draagtassen in grote aantallen ligt doorgaans rond de 60-90 dagen. Voor de kleinere oplages maken wij gebruik van onze Europese locaties, waarbij de tassen al binnen 2-3 weken geleverd kunnen worden.

 

Grote oplage bedrukte tassen

Papieren tassen, katoenen tasjes, canvas shopping bags, jute of PP woven shoppers: alle draagtassen kunnen wij in grote volumes produceren. Ook het bedrukken van draagtassen in grote aantallen regelen wij, ongeacht de druktechniek of het type draagtas.

 

Opslag en levering draagtassen

Wanneer u draagtassen in grote oplage nodig heeft kunnen wij tevens de opslag en levering voor u uit handen nemen. Vanuit ons warehouse in Nederland zijn wij in staat om op regelmatige basis de logistiek en opslag van draagtassen te verzorgen.

 

Onbedrukte draagtassen

Zoekt u onbedrukte draagtassen in grote oplages? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen om de mogelijkheden direct te bespreken.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het produceren en bedrukken van draagtassen in grote oplagen? Neem contact op met onze specialisten. Zij kunnen u alles vertellen over onze services. Of vraag direct een offerte aan!

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwste producten.

RetailBags – Uw partner in verpakkingen

Wij geloven dat een verpakking of tas veel meer is dan een omhulsel. Het is het visitekaartje van uw merk waarmee u een onuitwisbare indruk maakt op uw klant. Een mooie verpakking of tas brengt uw merkverhaal tot leven en vergroot uw zichtbaarheid op straat.

RetailBags maakt geven uniek met een groot assortiment maatwerk papieren tassen, plastic tassen, verzendzakken met logo, non-woven tassen, luxe geschenkdozen, duurzame draagtassen en meer. Wij leveren aan het midden- en grootbedrijf, in kleine en grote volumes en altijd op maat.

Behalve de productie van bedrukte verpakkingen kunnen we ook de opslag, handling en levering uit handen nemen.
We beschikken over een grootschalig warehouse waarmee wij ook logistieke processen kunnen verzorgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? 

Bel ons team op  035 – 6218420 of vraag online een offerte aan. We helpen u graag verder.

Maatwerk verpakkingen