• Scherpe prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Gratis PDF opmaak
Meer informatie

Ons MVO-beleid


Respect, eerlijkheid, loyaliteit en vertrouwen. Vanuit deze kernwaarden is RetailBags uitgegroeid tot een betrouwbare partner in verpakkingen en draagtassen. Onze missie is om de beste kwaliteit en service te leveren, met oog voor mens en milieu. En daarom werken we nauw samen met onze klanten, maar ook met onze productiepartners. 

People, planet & profit

Het spreekt voor zich dat wij als familiebedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel hebben staan. We voelen het als onze plicht om mens en milieu zo min mogelijk te belasten in alles wat we doen. Wij selecteren onze productiepartners daarom zorgvuldig en produceren zo duurzaam mogelijk. Ook in de toekomst zullen we ons blijven inzetten om bij te dragen aan een betere wereld. Wij zullen nooit meewerken aan het uitknijpen van leveranciers om een zo’n laag mogelijke prijs af te dwingen. Wij gaan altijd en uitsluitend voor de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Code of Conduct

Wij hebben onze eigen Code of Conduct en Anti Corruption Policy opgesteld. Deze laten we ondertekenen door ons personeel en onze productiepartners. We verwachten van al onze leveranciers dat zij hun verantwoordelijkheid nemen als het gaat om eerlijke arbeidsomstandigheden, veiligheid op de werkvloer, respect voor elkaar, duurzaamheid en andere MVO-gerelateerde onderwerpen. We bezoeken ons productiepartners regelmatig, waardoor we een goede en vertrouwde relatie hebben opgebouwd.

Heeft u nog vragen over ons MVO-beleid? Neem gerust contact met ons op.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwste producten. [mc4wp_form]

RetailBags – Uw partner in verpakkingen

Wij geloven dat een verpakking of tas veel meer is dan een omhulsel. Het is het visitekaartje van uw merk waarmee u een onuitwisbare indruk maakt op uw klant. Een mooie verpakking of tas brengt uw merkverhaal tot leven en vergroot uw zichtbaarheid op straat.

RetailBags maakt geven uniek met een groot assortiment maatwerk papieren tassen, plastic tassen, verzendzakken met logo, non-woven tassen, luxe geschenkdozen, duurzame draagtassen en meer. Wij leveren aan het midden- en grootbedrijf, in kleine en grote volumes en altijd op maat.

Behalve de productie van bedrukte verpakkingen kunnen we ook de opslag, handling en levering uit handen nemen.
We beschikken over een grootschalig warehouse waarmee wij ook logistieke processen kunnen verzorgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? 

Bel ons team op  035 – 6218420 of vraag online een offerte aan. We helpen u graag verder.

Maatwerk verpakkingen