• Scherpe prijzen
 • Persoonlijk contact
 • Gratis PDF opmaak
Meer informatie

Code of conduct


Bij RetailBags / API Caropack Europe BV zijn we toegewijd aan integriteit en ethisch zakendoen. Dit komt tot uiting in onze eigen Code of Conduct en Anti-Corruption Policy, documenten die niet alleen door ons team, maar ook door al onze leveranciers worden ondertekend.

Onze benadering is er een van respect, eerlijkheid, loyaliteit en vertrouwen.
We kiezen niet voor vluchtige zakelijke contacten; we streven naar langdurige, eerlijke relaties. Het is voor ons cruciaal dat iedereen die betrokken is bij ons productieproces, werkt onder gelijke en eerlijke arbeidsomstandigheden. Daarom bezoeken wij regelmatig onze productiepartners in zowel Europa als het Verre Oosten, om persoonlijk te waarborgen dat de werkomstandigheden voldoen aan onze hoge eisen.

Als leverancier van RetailBags.nl / API Caropack Europe BV verbindt de ondergetekende zich ertoe zaken te doen op een maatschappelijk en ethisch verantwoorde manier, in overeenstemming met de vereisten van SA 8000. Hieronder volgt een toelichting op de specifieke punten die in de te ondertekenen gedragscode zijn opgenomen, elk met een eigen subnaam:

 

 • Minimumleeftijd voor Werknemers Wij zullen geen werknemers in dienst nemen die de door de wet vereiste minimumleeftijd niet hebben bereikt of jonger zijn dan 15 jaar.
 • Verbod op Gedwongen Arbeid Elke vorm van gedwongen of verplichte arbeid is bij ons verboden.
 • Veilige en Gezonde Werkomgeving Wij garanderen een veilige en gezonde werkomgeving voor elke werknemer.
 • Open en Eerlijke Dialoog Wij zetten ons in voor een open en eerlijke dialoog met alle betrokken partijen in onze activiteiten.
 • Non-Discriminatiebeleid Elke vorm van discriminatie op basis van ras, geslacht, religie, seksuele geaardheid, politieke mening, nationaliteit, handicap, vakbondslidmaatschap of iets anders is verboden.
 • Respectvolle Discipline Wij garanderen dat discipline op de werkplek niet wordt gehandhaafd door middel van mentaal, fysiek of verbaal misbruik.
 • Naleving van Lokale Wetgeving Wij respecteren de lokale wetgeving met betrekking tot werktijden.
 • Eerlijke Beloning Wij respecteren de geldende loonschalen voor elke werknemer, zowel voor het basisloon als voor de vergoeding van overwerk.
 • Milieunormen Wij verbinden ons ertoe lokale en internationale milieuregels en -normen te respecteren.
 • Handhavingstools Wij streven ernaar om hulpmiddelen te verwerven die naleving van de bovengenoemde punten garanderen. Dit kunnen interne audits, trainingen, richtlijnen, systemen voor rapportage en feedback, en andere procedures of hulpmiddelen zijn die helpen om de naleving van de ethische, sociale en milieunormen te monitoren, te beoordelen en te blijven verbeteren.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwste producten.

RetailBags – Uw partner in verpakkingen

Wij geloven dat een verpakking of tas veel meer is dan een omhulsel. Het is het visitekaartje van uw merk waarmee u een onuitwisbare indruk maakt op uw klant. Een mooie verpakking of tas brengt uw merkverhaal tot leven en vergroot uw zichtbaarheid op straat.

RetailBags maakt geven uniek met een groot assortiment maatwerk papieren tassen, plastic tassen, verzendzakken met logo, non-woven tassen, luxe geschenkdozen, duurzame draagtassen en meer. Wij leveren aan het midden- en grootbedrijf, in kleine en grote volumes en altijd op maat.

Behalve de productie van bedrukte verpakkingen kunnen we ook de opslag, handling en levering uit handen nemen.
We beschikken over een grootschalig warehouse waarmee wij ook logistieke processen kunnen verzorgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? 

Bel ons team op  035 – 6218420 of vraag online een offerte aan. We helpen u graag verder.

Maatwerk verpakkingen