• Scherpe prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Gratis PDF opmaak
Meer informatie

Over RetailBags

In het Groene Hart bevindt zich het kantoor en de showroom van RetailBags. Een familiebedrijf dat in 2004 is ontstaan als onderdeel van API Caropack Europe BV. RetailBags is de specialist op het gebied van maatwerk verpakkingen en draagtassen voor de retailsector. Van bedrukte papieren en plastic tassen tot verzendzakken met logo, in kleine of grote oplage. Alles is mogelijk en wordt op maat ontwikkeld en geproduceerd. Onze klantenkring bestaat uit grote- en middelgrote retailorganisaties, mkb-bedrijven en sub-contractors.

RetailBags – Maakt geven uniek

RetailBags is ontstaan vanuit de overtuiging dat een unieke verpakking of (draag)tas waarde toevoegt aan een product. Het voelt als een cadeau voor de klant en maakt u als merk geliefd. Kwaliteit staat bij ons op nummer één. Elke verpakking en tas ontwikkelen wij op maat, afgestemd op uw wensen. Wij begeleiden het traject van begin tot eind, zodat we er zeker van zijn dat u uw klanten iets bijzonders in handen geeft. Kortom: RetailBags maakt geven uniek.

Over ons

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

Als familiebedrijf gaan we altijd voor persoonlijke aandacht en service. Wij werken met een hecht team, waardoor we korte lijnen hebben en snel kunnen handelen. Van het uitdenken van een idee, afgestemd op u wensen, tot de logistiek en opslag – RetailBags is uw partner in bedrukte draagtassen en verpakkingen.

Wereldwijd netwerk

Wij hebben een wereldwijd netwerk aan betrouwbare productiepartners, dat maakt ons flexibel en schaalbaar. De meeste draagtassen, in kleine en middelgrote oplagen, laten wij binnen Europa produceren. Dat is duurzamer en sneller. Specifieke soorten draagtassen of draagtassen in grote oplage (met een langere levertijd) produceren wij in Azië.

Maatwerk en kwaliteit

Maatwerk & kwaliteit

Wij willen dat u uw klanten écht iets unieks in handen geeft en daarom leveren wij uitsluitend maatwerk verpakkingen en draagtassen, in kleine en grote volumes. Dankzij ons wereldwijde netwerk aan productiepartners garanderen wij de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Referenties

Marion Mode

''Naar aanleiding van onze aanvraag volgde een persoonlijk contact met offerte.
Door de persoonlijke benadering en juiste voorbeelden te verstrekken werd voor deze firma gekozen.''

Handelmaatschappij Kuldipsingh N.V.

''Ik ben zeer tevreden met de tassen die ik heb ontvangen. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, en ik waardeer de aandacht voor detail. De tassen zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar ook zeer betaalbaar. Daarnaast was de service buitengewoon goed, en jullie snelle reactie op vragen heeft het hele proces erg prettig gemaakt. Bedankt voor de prettige ervaring, en ik kijk uit naar mijn volgende aankoop bij jullie!''

Somfy Nederland BV

''RetailBags.nl is een leverancier die meedenkt en die nakomt wat ze beloven. Erg fijn om te kunnen werken met leveranciers waarop je kunt vertrouwen.''

GPH Schoonmaakartikelen

''Voor het eerst een aantal producten besteld. Goede service, duidelijke communicatie en mooi op maat gemaakte producten ontvangen. Heel tevreden.''

Vrouwenzaken

''Heel goed! Goed meegedacht en advies gegeven om tot een mooi resultaat te komen en dat is zeker gelukt!''

RetailBags – Uw partner in verpakkingen

Wij geloven dat een verpakking of tas veel meer is dan een omhulsel. Het is het visitekaartje van uw merk waarmee u een onuitwisbare indruk maakt op uw klant. Een mooie verpakking of tas brengt uw merkverhaal tot leven en vergroot uw zichtbaarheid op straat.

RetailBags maakt geven uniek met een groot assortiment maatwerk papieren tassen, plastic tassen, verzendzakken met logo, non-woven tassen, luxe geschenkdozen, duurzame draagtassen en meer. Wij leveren aan het midden- en grootbedrijf, in kleine en grote volumes en altijd op maat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

uvabanner

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwste producten.
Scherpe prijzen
Persoonlijk contact
Gratis PDF opmaak
Zowel grote als
kleine oplage
Top kwaliteit
en service
Snelle levertijden