• Scherpe prijzen
 • Persoonlijk contact
 • Gratis PDF opmaak
Meer informatie

Bedrukte shoppers bags

Wilt u uw klanten écht iets unieks geven? Laat dan shoppers bedrukken met uw logo. Shopper tassen, of big shoppers, zijn stevig, sterk en ruim. Daarbij zijn de tassen herbruikbaar, waardoor u uw zichtbaarheid op straat vergroot. Bij RetailBags vindt u diverse non-woven tassen, boodschappen shoppers en canvas tassen die wij naar wens bedrukken met uw logo of in uw huisstijl.

Scherpe prijzen
Persoonlijk contact
Gratis PDF opmaak
Zowel grote als
kleine oplage
Top kwaliteit
en service
Snelle levertijden

Soorten shopper tassen

Wanneer u uw klant een mooie herbruikbare shopper met uw logo geeft, voelt dat echt als een cadeau. Bij RetailBags bedrukken we de volgende shoppers:

 • Non-woven zeefdruk
 • Non-woven laminaat
 • Digitaal gedrukte shopper
 • Boodschappen shopper
 • Canvas tassen

Van goedkope shoppers tot luxe full-colour bedrukte tassen – alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee over welke shopper het beste past bij uw wensen en klantenkring.

Big shopper tas bedrukken

Wanneer u shopper tassen laat bedrukken met uw logo of in uw huisstijl, vergroot u uw zichtbaarheid op straat. Bij RetailBags maken we gebruik van verschillende druktechnieken.:

De non-woven zeefdruk shopper is verkrijgbaar in diverse standaard kleuren en kan in maximaal 4 PMS-kleuren worden gezeefdrukt. Zeer geschikt voor het bedrukken van een logo of stukje tekst. Deze tas kan niet full-colour worden bedrukt. Dit is de meest voordelige optie voor het bedrukken van een shopper, omdat er geen printplaat nodig is.

De non-woven laminaat tas is verkrijgbaar in diverse standaard kleuren en  kan volledig full-colour worden bedrukt. We maken daarbij gebruik van de flexo-techniek, hiervoor moet een printplaat worden gemaakt. De printplaat bewaren we drie jaar voor herbestellingen.

De digitaal gedrukte shopper kan all-over en full-colour digitaal worden bedrukt. Hiervoor is geen printplaat nodig, waardoor u kosten bespaart. De binnenkant van de tas is gelamineerd, de buitenkant niet (dit is ook niet mogelijk).

De boodschappen shopper is een PP-woven tas (PP staat voor polypropyleen). Deze is oersterk en kan full-colour en all-over worden bedrukt met behulp van de flexo-techniek. Bij uitstek geschikt voor boodschappen en andere zware producten.

Wij kunnen ook een canvas tas bedrukken met uw logo of in uw huisstijl. Onze canvas tassen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes (tot 400 grams canvas) en kleuren – van natuurlijk katoen tot knalgeel. Voor het bedrukken maken we gebruik van zeefdruk.

Shopper bag materialen

Een bedrukte shopper meegeven is een mooie manier om de klantbeleving in uw winkel te verbeteren. De herbruikbare shoppers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen.:

 • Non-woven zeefdruk: 75-100 grams PP non-woven, machinaal of handmatig gestikt, met of zonder bodem
 • Non-woven laminaat: 80-160 grams non-woven met mat of glans laminaat, machinaal of handmatig gestikt
 • Digitaal gedrukte shopper: 140 grams non-woven met laminaat aan binnenzijde
 • Boodschappen shopper: 100-160 grams PP woven, ook verkrijgbaar in gerecycled PET-materiaal.
 • Canvas tassen: 120-190 grams katoen of 200-f400 grams canvas

Het materiaal waarvan de shoppers zijn gemaakt, bepaalt het draagvermogen. Wij adviseren u graag over welke shopper voor uw producten en wensen het meest geschikt is.

Afwerking shopper tassen

De afwerking bepaalt de uitstraling van uw shopper. Elke shopper in ons assortiment kan op verschillende manieren worden afgewerkt, afgestemd op uw wensen. Zo heeft u de keuze uit lange of korte hengsels, in verschillende materialen en kleuren. Ook voor de zijbiezen zijn er verschillende opties in kleuren en afwerking.

Voor de boodschappen shoppers kunt u kiezen voor een matte afwerking of een luxe glossy afwerking. Onze canvas tassen kunnen volledig custom made worden geproduceerd en bedrukt. Tot slot: onze digitale shoppers hebben laminaat aan de binnenzijde, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor bloemisten.

Shopper tassen op maat bestellen

Wilt u een big shopper bedrukken in uw huisstijl of met uw logo? Bij RetailBags leveren we bedrukte shopper tassen al vanaf 500 stuks. De levertijd voor de meeste soorten shopper tassen bedraagt 6-8 weken.

Wilt u een meer weten over het laten bedrukken van big shoppers? Of bent u geïnteresseerd in onbedrukte shopper tassen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uitgelichte producten

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwste producten.